LinkedIn profielfoto laten maken

LinkedIn fotograaf Henry Faber
Henry Faber – Professionele portret fotograaf

Laat zien dat je tijd en geld hebt geïnvesteerd in een professionele LinkedIn profielfoto.

Het gebruik van Social Media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter worden steeds belangrijker. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren die bijvoorbeeld een nieuwe baan zoeken.

Een goede LinkedIn profielfoto zegt iets over je persoonlijkheid, je professionaliteit en dat van je bedrijf.

Waarom een profielfoto jouw kansen op een opdracht vergroot?

Laat zien dat je tijd en geld hebt geïnvesteerd in een professionele LinkedIn profielfoto.

Werkwijze

Vaak zijn mensen gespannen voor een fotosessie en dat zie je terug in de foto. Ik besteed daarom extra tijd om mensen eerst op hun gemakt te stellen met een heerlijk kopje thee of koffie.

Er is geen tijdsdruk tijdens een fotosessie. Als het wat langer duurt om een betere foto te krijgen dan is dat zo. Het is niet ongewoon dat een fotosessie bij mij een uur duurt.

De gemaakte foto’s verschijnen direct op een scherm. Hiermee kunnen we samen direct het resultaat bekijken en bijsturen waar nodig is.

Selectie

Tijdens de sessie maken we samen een selectie van de beste foto’s en bepalen welke nabewerkt gaan worden. 

Hiermee heb je volledige controle over de aantal foto’s en uiteindelijk ook de totale kosten.

De foto’s worden standaard door mij geretoucheerd. Dit houdt in dat ik oneffenheden in de huid weghaal, losse uitstekende haren, stofjes op kleding etc. 

Kosten

Na een aantal dagen worden de bewerkte foto’s via mail in volledige resolutie toegezonden.

Als alles dan in orde is volgt daarna de factuur.

Een LinkedIn profielfoto sessie kost € 98,- excl. btw.
(incl. professionele nabewerking van de foto)

(Slechts € 55 excl. btw per extra foto).

Tegen meerprijs is het mogelijk extra visagie in te huren.

Er is geen tijdsdruk tijdens een fotosessie. Als het wat langer duurt om een betere foto te krijgen dan is dat zo.

Robbert Kolthoff
Robbert Kolthoff
11:55 19 Mar 24
Henry is een zeer vakbekwame fotograaf die goed in staat om jou als persoon relaxed voor de camera te laten staan. Prettige communicatie en zeer snelle oplevering van de opdracht.
Lisette Van Oorschot
Lisette Van Oorschot
09:52 15 Oct 22
Wij hebben de photobooth van Henry Faber ingehuurd voor de receptie van onze bruiloft op 15 september. Daarvoor hebben we via de mail contact gehad over wat onze ideeën waren voor die avond. Die avond is er gretig gebruik gemaakt van de photobooth. Was erg leuk om te zien. En wij en onze gasten hebben een leuk aandenken aan die avond. Iedereen was erg enthousiast en hebben het er nog over. Dank je wel Henry ! De avond was zeer geslaagd !!!
niek hoffmans
niek hoffmans
14:48 09 Apr 22
Gezellige en goede fotograaf
Ben Van Bakel
Ben Van Bakel
17:09 16 Feb 22
Suprmooie foto's, creatief en zo kenmerkend voor zijn foto's. Een unieke fotosessie met idem resultaat!
Coen Lievaart
Coen Lievaart
10:32 19 Jan 22
Ons bedrijf heeft veel ervaring met fotoshoots. Wij zijn heel kritisch en waren nooit helemaal tevreden. Totdat we Henry tegenkwamen. Een vakman op alle fronten! Hij is zeer creatief, denkt met je mee en neemt alle tijd voor je.En het allerbelangrijkste: hij levert vakwerk.Foto's waarin hij jouw persoonlijkheid weet te vangen en waar je graag mee voor de dag komt. Wij zijn heel blij met Henry en kijken terug op een heel plezierige samenwerking.
Petra Braakman
Petra Braakman
07:33 02 Mar 21
Fantastische fotograaf in Apeldoorn die zelfs van een LinkedIn profielfoto iets bijzonders maakt. Stelt je op je gemak, helpt om de juiste foto met de juiste uitstraling te selecteren en adviseert over het beste gebruik daarvan. Grote klasse!
Ralph van Asselt
Ralph van Asselt
14:37 01 Mar 21
Zeer sympathieke fotograaf met veel ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar!
Gerard Kolkman
Gerard Kolkman
22:25 05 Dec 20
Een vakman die op kleine details let om je vast te leggen voor welke boodschappen je wilt uitdragen. Voor mij was het de campagne waterzijdig inregelen voor DeA en Gemeente Apeldoorn.
Arjan van der Plas
Arjan van der Plas
11:34 17 Sep 20
Henry is een zeer goede fotograaf die kwalitatief goede foto's maakt, maar belangrijker nog, je zodanig op je gemak stelt dat je ook nog eens goed op de foto staat. Hij heeft voor mij een zeer goede profielfoto gemaakt voor mijn LinkedIn pagina, waar ik veel complimenten over krijg.
Gertine Wilders
Gertine Wilders
14:42 16 Sep 20
Creatieve, originele fotograaf die altijd opvallend materiaal maakt dat we goed kunnen gebruiken. Fijn om mee samen te werken.
Nathan Veenstra
Nathan Veenstra
09:54 15 Sep 16
Henry Faber is sinds de start van mijn bedrijf mijn huisfotograaf. Dat is niet voor niets. Ik krijg complimenten over de portretten die Henry van mij heeft gemaakt en tijdens een fotosessie weet Henry mij op mijn gemak te stellen. Daarnaast denkt Henry mee over de foto's. Voor portretfoto's en andere foto's waar mensen in geportretteerd worden, moet je zeker bij Henry Faber zijn.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Verschillende soorten LinkedIn profielfoto’s

Stijlen in portretfotografie

Er zijn verschillende stijlen mogelijk in de portretfotografie. Simpel gesteld kunnen we in de studio kiezen voor een lichte achtergrond of een donkere achtergrond.

De donkere achtergrond heeft meer een zakelijk editorial gevoel. Ook wel Low Key genoemd. Alsof het zo uit een magazine is gehaald naast een goed interview.

En de witte achtergrond heeft meer een frisse reclame look. Ook wel high-key genoemd. Dit kan heel erg mooi zijn als een creatief zwart wit portret.

Daarnaast is het ook mogelijk om op locatie een profielfoto te maken. In je bedrijf of op een betekenisvolle plek.

De vraag is dan waar wil je de foto voor gebruiken? Alleen voor LinkedIn of ook voor je website. En past de foto bij je kwa kleur en op je website?

Tips voor de fotoshoot

 1. Je haar
  Zorg dan dat je voor de fotoshoot nog even naar de kapper bent geweest zodat je er weer piekfijn uitziet
 2. Je kleding
  Denk goed na wat jullie willen uitstralen. Wat zouden jullie ook zou dragen als je een zakelijke afspraak hebt? Een effen kleur, liefst grijs of donkerblauw, staat het best op een foto met een donkere achtergrond. Eventueel met een mooi colbert en of een mooie stropdas met een rustig patroon.
 3. T-shirt (Voor de mannen)
  Draag een t-shirt met v-hals onder je overhemd zodat je het witte randje niet ziet. Of beter, draag geen t-shirt onder je overhemd.
 4. Sieraden
  Vermijd opvallende kettingen en oorbellen. Een te grote halsketting of oorbel kan teveel afleiden net zoals een te druk patroon in je kleding. Neem voor de zekerheid extra sieraden mee als je twijfelt.
 5. Makeup
  Draag je make-up zoals je normaal gesproken ook je make-up draagt. Vermijd make-up dat teveel reflecteert. Hierdoor ontstaan lichtvlekken op de huid.
 6. Extra kleding
  Neem voor de zekerheid een extra andere kleur overhemd, jasje en/of stropdas mee.
  Mijn motto is altijd: Beter te veel dan te weinig.

LinkedIn Profielfoto’s voor bedrijven

Voor corporate profielfoto’s reken ik andere tarieven. Wil je meer informatie wil over zakelijke portretfotografie, dan kunt je me het beste bereiken op:

Tel: +31 (0)6 – 33 849 545

E-mail: info@henryfaber.nl