Fotograaf Henry Faber

Henry-Faber-Photography---Fotograaf-Fotografie-voor-bedrijven-magazines-websites --- Strinking images with a twist

Portret Fotograaf

Ik ben een fotograaf uit Apeldoorn en maak opmerkelijke professionele portretten voor bedrijven, magazines en websites. Ik besteed veel aandacht aan iedere foto die ik maak. Dit merk je aan de voorbereiding, tijdens het maken van de foto en de nabewerking. Het resultaat is een foto die eruit springt, een die opvalt, een die anders is dan je concurrenten. Er zit een bepaalde sfeer in de foto’s, een die past bij de wensen van de klant.

Bedrijfsfotografie

Goede professionele foto’s van je werknemers en je bedrijf worden tegenwoordig steeds belangrijker. Klanten willen zien wie er achter het bedrijf zitten en wat ze doen. Het schept niet alleen vertrouwen, maar het maakt het ook persoonlijker. Ik adviseer bedrijven over het gebruik van afbeeldingen op websites en andere media. Vaak staan hun websites nog vol met de standaard stockfoto’s en zijn de profielfoto’s verouderd en zwaar onder de maat.

Portretfotografie

Steeds meer bedrijven beginnen het nut in te zien van social media. Niet alleen op Facebook maar juist ook op LinkedIn is het belangrijk dat je een goede, professionele en opvallende profielfoto hebt. Liefst een die qua stijl past bij je bedrijf en je collega’s. Vakantie kiekjes en selfies zijn echt ontzettend onprofessioneel en zullen je bedrijf eerder schaden dan baten.

Portfolio

In mijn zakelijke portfolio zitten een verscheidenheid aan bedrijven in Apeldoorn en omstreken. Ik heb foto’s gemaakt voor Word een Klantmagneet, Letterzaken, Mooijer Graphic, Café Qwibus, Editor Anne, Composer Pete Harden, Illustrator Remco Schoppert, Bim van Dijk en vele anderen.

Bekijk het portfolio

Contact

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gratis advies gesprek over het gebruik van fotografie binnen jou organisatie. Of kom gerust eens langs voor een kop koffie in mijn studio helemaal bovenin de oude ambachtsschool Molenstraat-Centrum 1 te Apeldoorn.

Kom in contact
Chat openen