Testimonials

Olaf & Freek van Vintake
Olaf en Freek van Vintake“ Wat een fijne samenwerking met Henry! Ruim voordat we echt aan de slag gingen kwam hij al met schetsen om ons bedrijfsimago in beeld te brengen. Zo perfectionistisch als wij zijn met wijn, zo perfectionistisch en creatief is Henry met zijn camera! Hij heeft alle tijd genomen om er samen iets moois van te maken en het resultaat mag er zijn! Onze verwachtingen bij Henry lagen zeer hoog, dat hij heeft hij wat ons betreft ruimschoots overtroffen. Wij zijn superblij en trots!

 

Arnaud-Mooij

Arnaud Mooij
Grafisch ontwerper/webdesigner – Mooijer Graphic

Een top fotograaf die met alle aandacht foto’s maakt. Ik ben zeer tevreden met de werkwijze van Henry en het resultaat. Echt een aanrader om voor je foto’s eens met hem te gaan praten!

klantmagneetFreek Hogeboom
Klanten aantrek adviseur – Word een klantmagneet

Henry weet heel goed het beeld dat ik heb van mijn bedrijf om te zetten in foto’s. Het fijne is dat Henry meedenkt en met ideeën komt, zoals het weergeven van die geweldige magneet! Ik kan Henry voor iedereen aanraden die graag zijn of haar merk wil tonen in de foto’s”

Nathan Veenstraadviseur nathan veenstra
Webteksten en SEO specialist – Letterzaken

Ik wilde goede en originele profielfoto’s voor mijn website en sociale media. Ik wist dat Henry Faber hiervoor de juiste fotograaf zou zijn. Henry kwam direct met een aantal leuke ideeën die mij aanspraken. Tijdens de fotoshoot bleek dat die ideeën om wat voor reden dan ook niet echt werkten, maar Henry was creatief en flexibel genoeg om hier oplossingen voor aan te dragen.
Wat ik ook erg sterk vind is dat Henry jezelf betrekt bij het gehele proces, je op je gemak stelt en ook vooral jouw persoonlijkheid uit de foto’s wil halen. Voor mij is er geen betere en passendere fotograaf voor mijn foto’s dan Henry. Hierbij is Henry dus officieel benoemd tot hoffotograaf van Letterzaken 🙂

Karin BussemakerMensplus-karin bussemaker
HR(D) Specialist – Mens+

Henry Faber heeft een mooie collectie huisstijl foto’s gemaakt voor ons bedrijf. De foto’s zijn voor ons te gebruiken op onze website, maar ook op onze Social Media accounts. Henry Faber kenmerkt zich door een uitstekende dienstverlening. Hij stopt niet bij het maken van de foto’s. Hij zorgt er persoonlijk voor dat de foto’s voor ieder mediatype te hanteren zijn. En denkt mee wat de meest ideale positie zou zijn. Daarnaast heeft hij de foto’s geplaatst op onze WordPresssite, zodat ook daar de foto’s de aandacht kunnen krijgen die ze verdienen. Ik raad hem, zeker ook als bedrijfsfotograaf ten zeerste aan!

 

Opdrachtgevers