Testimonials

Olaf en Freek van Vintake

Wat een fijne samenwerking met Henry! Ruim voordat we echt aan de slag gingen kwam hij al met schetsen om ons bedrijfsimago in beeld te brengen. Zo perfectionistisch als wij zijn met wijn, zo perfectionistisch en creatief is Henry met zijn camera! Hij heeft alle tijd genomen om er samen iets moois van te maken en het resultaat mag er zijn! Onze verwachtingen bij Henry lagen zeer hoog, dat hij heeft hij wat ons betreft ruimschoots overtroffen. Wij zijn superblij en trots!

Olaf & Freek // Vintake
Arnaud-Mooij

Een top fotograaf die met alle aandacht foto’s maakt. Ik ben zeer tevreden met de werkwijze van Henry en het resultaat. Echt een aanrader om voor je foto’s eens met hem te gaan praten!

Arnaud Mooij
Grafisch ontwerper/webdesigner // Mooijer Graphic
klantmagneet

Henry weet heel goed het beeld dat ik heb van mijn bedrijf om te zetten in foto’s. Het fijne is dat Henry meedenkt en met ideeën komt, zoals het weergeven van die geweldige magneet! Ik kan Henry voor iedereen aanraden die graag zijn of haar merk wil tonen in de foto’s

Freek Hogeboom
Klanten aantrek adviseur // Word een klantmagneet
adviseur nathan veenstra

Ik wilde goede en originele profielfoto’s voor mijn website en sociale media. Ik wist dat Henry Faber hiervoor de juiste fotograaf zou zijn. Henry kwam direct met een aantal leuke ideeën die mij aanspraken. Tijdens de fotoshoot bleek dat die ideeën om wat voor reden dan ook niet echt werkten, maar Henry was creatief en flexibel genoeg om hier oplossingen voor aan te dragen.
Wat ik ook erg sterk vind is dat Henry jezelf betrekt bij het gehele proces, je op je gemak stelt en ook vooral jouw persoonlijkheid uit de foto’s wil halen. Voor mij is er geen betere en passendere fotograaf voor mijn foto’s dan Henry. Hierbij is Henry dus officieel benoemd tot hoffotograaf van Letterzaken 🙂

Nathan Veenstra
Webteksten en SEO specialist // Optimus Online
Mensplus-karin bussemaker

Henry Faber heeft een mooie collectie huisstijl foto’s gemaakt voor ons bedrijf. De foto’s zijn voor ons te gebruiken op onze website, maar ook op onze Social Media accounts. Henry Faber kenmerkt zich door een uitstekende dienstverlening. Hij stopt niet bij het maken van de foto’s. Hij zorgt er persoonlijk voor dat de foto’s voor ieder mediatype te hanteren zijn. En denkt mee wat de meest ideale positie zou zijn. Daarnaast heeft hij de foto’s geplaatst op onze WordPresssite, zodat ook daar de foto’s de aandacht kunnen krijgen die ze verdienen. Ik raad hem, zeker ook als bedrijfsfotograaf ten zeerste aan!

Karin Bussemaker
HR(D) Specialist // Mens+

Gerard Kolkman

Een vakman die op kleine details let om je vast te leggen voor welke boodschappen je wilt uitdragen. Voor mij was het de campagne waterzijdig inregelen voor DeA en Gemeente Apeldoorn.

Arjan van der Plas

Henry is een zeer goede fotograaf die kwalitatief goede foto’s maakt, maar belangrijker nog, je zodanig op je gemak stelt dat je ook nog eens goed op de foto staat. Hij heeft voor mij een zeer goede profielfoto gemaakt voor mijn LinkedIn pagina, waar ik veel complimenten over krijg.

David van Mourik

Topfotograaf! Zeer professioneel en gesitueerd in een hele gave studio! Tevens specialist in Photoshop. Lekkere koffie en – last but not least – … een heel mooi eindresultaat!

Opdrachtgevers


             

Chat openen